Bli medlem

Söker du båtpats i Hässelby?


  Lediga platser!  

Sommaren 2019 finns just nu

  • inga lediga platser, men välkommen att ställa dig i kö till nästa år.

(Andrahandsplatserna är tillgängliga en säsong, medan förstahandsplatsen ger dig rätt till plats även kommande säsonger.)

  Lediga platser!  


Medlemsansökan


När du söker båtplats är ditt första steg att bli medlem i Riddersviks Sjösällskap RSS, du kan vara medlem oavsett om du har båt eller inte just nu (passiv medlem). När du sedan är medlem får du beroende på din medlemstid och platstillgång ett erbjudande om båtplats i RSS som för närvarande har 74st båtplatser.


Du ansöker medlemskap genom att maila till register@riddersvikssjo.org och ange ditt namn, adress, mobilnummer och den e-mailadress som du vill bli informerad och fakturerad till, medlemsansökan kostar 350kr per år. Bekräfta att du har läst igenom och förstått medlemmars rättigheter och skyldigheter angivna i RSS stadgar.


I din ansökan ange gärna typ av båt du har eller är intresserad av.


När du får båtplats blir du också aktiv medlem och får då tillgång till RSS brygga och övrig service som ingår. Du måste då också betala en deposition som återbetalas vid uppsägning av båtplats samt skyldighet att deltaga i RSS arbetsdagar 2 gånger per år.   


Mer information finner du i RSS stadgar.


RSS är medlem i Svenska Båtunionen som är båtklubbarnas paraplyorganisation.


Vänliga hälsningar

Ridderviks Sjösällskap RSS
Riddersviks Sjösällskap

är en trevlig och mycket populär båtklubb i Hässelby Villastad. Nya medlemmar är alltid välkomna (se fliken Bli medlem)

Läs gärna stadgarna och informationen till blivande medlemmar innan du hör av dig.


RSS bankgiro: 5709 – 6497

Om Sidan

Denna hemsida är främst för allmän information, dokument och kontaktuppgifter både för nya och befintliga medlemmar i RSS